current language:
change language:English Italiano Espanõl français deutsch nederlands Swedish Romanian polish: Available soon
Untitled Document


ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤIΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ARAI RX7  GP

Με το εντελώς  νέο RX7 GP, η πρωτοπόρα κατασκευάστρια κρανών ARAI εισάγει στην αγορά ένα νέο racing κράνος υψίστης ποιότητας με μοναδικά χαρακτηριστικά : Ρυθμιζόμενο πτερύγιο (AIR WING SPOILER) , μεγαλύτερη περιφερειακή ορατότητα απίστευτα ισχυρό PB-SNC εξωτερικό κέλυφος και κορυφαία αεροδυναμικά χαρακτηριστικά.

ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το όνομα του μοντέλου RX-7 υπήρξε για πολλά χρόνια ότι καλύτερο είχε να διαθέσει η βιομηχανία κατασκευής κρανών. Αυτό το κράνος άμεσα κατέκτησε την υψηλότερη θέση στην αγορά των κορυφαίων ,χάρη στο πολύ σκληρό και στιβαρό εξωτερικό κέλυφος και το επαναστατικό σύστημα εξαερισμού DIFFUSER.

Όταν το   RX7  RR IV εξελίχθηκε στο τωρινο  RX-7 CORSAIR , το νέο μοντέλο έπρεπε να κάνει ένα βήμα μπροστά , καθώς η βελτίωση του περίφημου  RX-7 δεν θα ήταν μια εύκολη υπόθεση.

Αλλά όπως ξέρουμε , οι τεχνικοί και η τεχνολογία της ARAI τα κατάφεραν άριστα.

Το RX-7 CORSAIR με την αεροδυναμική σχεδίαση και το καλλίγραμμο κέλυφος έχει χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες πιλότους αγώνων και από έμπειρους «χιλιομετροφάγους» οδηγούς .Την υψηλότερη θέση στην αγορά των κρανών εκ νέου κατέκτησε το   RX-7 CORSAIR ως πλέον φίνο κράνος της αγοράς .

Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Όμως ακόμα και είδωλα σαν το  RX-7 CORSAIR γέρνανε,  παρ’ ότι το CORSAIR δείχνει νέο και δροσερό σαν την πρώτη μέρα παρουσίασης του (πριν 5 χρόνια). Μα , αυτό δεν είναι ο μοναδικός λόγος που έκανε την ARAI  να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Είναι γνωστό ότι τα κράνη ARAI φημίζονται για τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους και την υπερφυσική αντοχή τους στην σκληρή χρήση. Παρόλ΄ αυτά τα  original ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα, για να μπορέσει ένα κράνος να διατηρηθεί σε τέλεια κατάσταση , σαν την πρώτη μέρα που βγήκε από τις εγκαταστάσεις της ARAI στην Ιαπωνία.

Αυτό που πραγματικά μετράει είναι το ότι η ARAI έχει εξελίξει μια καινούργια τεχνολογία στην κατασκευή κρανών. Από καινούρια υλικά  και νέες μεθόδους κατασκευής μέχρι νέα τεχνικά χαρακτηριστικά. Και  όλα συντελούν στο να προσφέρουν ένα καλύτερο κράνος, ασφαλέστερο και πιο άνετο.

Όλη αυτή η τεχνολογία , όλη αυτή η τεχνογνωσία της ARAI έχει συγκεντρωθεί εδώ και πολλά χρόνια αγώνων GRAND PRIX και  MOTO GP και αμέτρητα  χιλιόμετρα δρόμου . Όλα  αυτά συμπεριλήφθηκαν στην κατασκευή και παραγωγή ενός κράνους που τελικά δικαίωσε την εκτενή μελέτη και έρευνα που χρειάστηκε  για την δημιουργία του.

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ RX-7 GP

Η Arai συγκέντρωσε  αυτή την τεχνολογία και την διοχέτευσε σε ένα εντελώς νέο κράνος , ξεκινώντας από το μηδέν .
Ένα νέο κράνος με το όνομα  RX-7 GP . Εντελώς καινούριο , εξελιγμένο για να γίνει το απόλυτο αγωνιστικό κράνος .
Αρκεί μόνο μια ματιά για να καταλάβετε ότι είναι διαφορετικό τελείως. Χαρακτηριστικό αναγνώρισης το ρυθμιζόμενο πτερύγιο στο πίσω μέρος.
Το καθ’όλα  νέο RX7 GP ,έχει εξελιχθεί σε πραγματικές συνθήκες ΜΟΤΟ GP και GRAND PRIX αγώνων. Δοκιμασμένο σε υψηλές ταχύτητες στις ευθείες  των διεθνών αγωνιστικών πιστών.
Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί από νικητές επαγγελματίες οδηγούς. Tο αποτέλεσμα είναι το εκπληκτικό, νέο, RX-7 GP με το ρυθμιζόμενο πτερύγιο (AIR WING) που μειώνει δραστικά του στροβιλισμό και τα αεροδυναμικά κουνήματα, ενισχύοντας την αυτοσυγκέντρωση του οδηγού όταν αυτός πέφτει στα φρένα από εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες. 
Την ίδια στιγμή το Αεροδυναμικό  Πτερύγιο αυξάνει την τελική (ταχύτητα) , χάρη στην άψογη αεροδυναμική του RX-7 GP.
Το κράνος  έχει ακόμα μεγαλύτερο πεδίο περιφερειακής όρασης,  χάρη στην σχεδίαση του , με μεγαλύτερη στα πλάγια ζελατίνα..Έτσι ο οδηγός έχει καλύτερη-γρηγορότερη αντίληψη της στροφής , άρα και μεγαλύτερη ταχύτητα εξόδου από αυτήν.
            Το RX-7 GP είναι το πρώτο κράνος μοτοσυκλέτας που διαθέτει κέλυφος κατασκευασμένο και ενισχυμένο με περιφερειακό δέσιμο με S.N.C. (STRUCTURAL NET COMPOSITE), που ξεπερνά ακόμη και την παροιμιώδη αντοχή και σκληρότητα του κελύφους του RX7 CORSAIR.
Το ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ  των μαξιλαριών στα μάγουλα προσφέρει ένα επιπλέον όπλο στο κεφάλι του αναβάτη σε περίπτωση ατυχήματος. Συνδυασμένο  με το διάσημο S.N.C. δίχτυ κατασκευής του κελύφους που το κάνει ισχυρό και ακλόνητο κάτω από τεράστιες πιέσεις και φορτία, επιτυγχάνεται μια υψίστης ασφάλειας κατασκευή κράνους.
            Η λίστα με τις ολοκαίνουριες εφαρμογές της ARAI στο RX-7 GP περιλαμβάνει νέα συστήματα diffuser , μεγαλύτερη ζελατίνα ,μειωμένο στροβιλισμό, και πολλές ακόμα λεπτομέρειες που κάνουν τη λίστα εντυπωσιακά μεγάλη!
Απευθυνθείτε  στα καταστήματα του εξουσιοδοτημένου δικτύου για να ενημερωθείτε για όλα αυτά που συντελούν στο να είναι το RX-7 GP ένα πραγματικό έργο τέχνης!

Copyright© 2008 Arai Helmet (Europe) B.V. | All rights reserved | Legal/Privacy | www.araihelmet-europe.com